Dr. Dennis Gross

Dr. Dennis Gross

Maak kennis met het brein achter een van 's werelds meest toonaangevende huidverzorgingsmerken.

Met meer dan 25 jaar ervaring is Dr. Dennis Gross wereldwijd bekend om zijn kennis en vaardigheden binnen de huidverzorgings- en schoonheidsindustrie.

Dr. Gross, een in New York gevestigde dermatoloog en onderzoeker op het gebied van huidkanker, creëerde een van de eerste peelingproducten voor thuisgebruik op basis van zijn peelings in de praktijk, en de rest is geschiedenis. Sindsdien hebben Dr. Gross en zijn medeoprichter en vrouw Carrie een reeks producten en hulpmiddelen van medische kwaliteit ontwikkeld die net zo geliefd zijn als de O.G. peeling. Het is dan ook geen verrassing dat Dr. Dennis Gross voortdurend opduikt in elke huidverzorgingsroutine van beroemdheden en in elke bestsellerlijst die je tegenkomt.

We spraken met Dr. Gross om hem tien vragen te stellen.

Ik ben echt ontroerd door de interacties die ik heb met consumenten. Huid is iets heel persoonlijks en kan echt invloed hebben op je zelfvertrouwen...

1. Favoriete slip® product?

Mijn favoriete product zijn de kussenslopen. Mijn vrouw Carrie bracht ze op een dag mee naar huis - de textuur is echt lekker en geeft bijna een verkoelend gevoel.

2. Wat is jouw geheim om balans te vinden?

Het kan een uitdaging zijn - vooral als je een gezin van zes hebt en ieder van ons in tegengestelde richtingen rent. Familiediners zijn belangrijk in ons huishouden. Zondagavonden zijn gereserveerd voor tijd met het gezin, thuis gekookte maaltijden - met één regel: werkgesprekken zijn verboden terrein. Het is veel moeilijker nu sommige kinderen studeren en in het buitenland wonen, maar we doen ons best om zo goed mogelijk tijd vrij te maken om als gezin samen te zijn.

3. Grootste knijpmoment in je leven tot nu toe?

Ik ben echt geroerd door de interacties die ik heb met consumenten. Huid is iets heel persoonlijks en kan echt invloed hebben op je zelfvertrouwen. Ik zal nooit een moment vergeten toen ik op bezoek was in Mekka in Australië. Ik ontmoette een klant die me vertelde dat haar acne slopend was - ze was in haar tienerjaren gepest en had als volwassene nog steeds last van acne. Ze vertelde me dat ze mijn producten begon te gebruiken en dat het niet alleen haar huid zuiverde, maar ook haar zelfvertrouwen een boost gaf. Ze vertelde me dat ze eindelijk de negatieve opmerkingen uit haar tienerjaren van zich af kon schudden en zich geweldig voelde over zichzelf. Het lijkt zoiets kleins, maar het voelt echt geweldig om een verschil te kunnen maken.

4. Wie is Dr. Gross thuis?

Thuis vind je me lezend op de bank met onze honden - als het 's avonds is, heb ik meestal een glas sake in de hand. Thuis ben ik ontspannen en geniet ik van tijd om te verjongen, of dat nu is door een snelle workout te doen of door te drummen.

5. Waar wil je voor herinnerd worden?

Ik wil herinnerd worden als een geweldige echtgenoot, vader, vriend en betrouwbare dermatoloog. Natuurlijk wil ik graag dat mijn producten levens positief blijven beïnvloeden.

6. Leven zonder Dr. Gross huidverzorging - waar zou je zijn, wat zou je doen? Wat is je carrière met schuifdeuren?

Dit is moeilijk voor te stellen. Ik hou van creëren en uitvinden - ik zou waarschijnlijk op zoek gaan naar nieuwe innovaties buiten de dermatologie. Ik hou ook van opleiden en begeleiden, dus het is mogelijk dat ik professor zou worden.

7. Eén beautyproduct waar je niet zonder kunt?

De Alpha Beta Daily Peels, zonder twijfel. Ze zijn niet weg te denken uit mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine.

8. Favoriete restaurant in je woonplaats?

Er is een low key sushirestaurant met de meest verse vis en geweldige rollen. Ik ga erheen met mijn mede-sushiliefhebbers en heb er de beste tijd. Ik ga meestal in het weekend zodat ik de sake naar wens kan bestellen.

9. Wat is jouw ochtendritueel?

Ik sta vroeg op en begin met een pot koffie. Ik doe natuurlijk mijn ochtendverzorging - reinigen, peeling, vitamine C serum, moisturizer en zonnebrandcrème. Ik ben niet zo'n ontbijter, dus meestal neem ik iets te eten voor een vroege lunch op kantoor. Ik overleg met Carrie wat ons schema voor die dag is en dan ga ik naar de praktijk. Ik woon dichtbij, dus ik loop naar mijn werk. Ik geniet echt van wandelen - ik vind het meditatief. En in New York City is er nooit een gebrek aan mensen kijken.

10. Wat is iets waar je naar uitkijkt?

Ik ben erg enthousiast over een nieuwe lancering die we in de herfst gaan doen. Ik kan niet te veel verklappen... maar ik kan wel zeggen dat vitamine C mijn favoriete ingrediënt is en daarom ben ik zo enthousiast over deze lancering.

KOM MEER TE WETEN OVER DR. DENNIS GROSS